середу, 9 вересня 2020 р.

Маленькі модниці підкажуть

9 вересня - Міжнародний день краси! Цю дату не можливо пропустити, адже все, що є красивим - тішить, радує та милує наше око. Красу можна побачити скрізь, розгледіти й відчути у багатьох речах. Але торкнемося теми, яка найбільше хвилює наших панночок - теми жіночої краси! Багато хто прагне досконалості у зовнішності, намагається підлаштуватися під певні стандарти та шаблони, забуваючи при цьому про свою індивідуальність та особливість. Тому гарною підказкою буде добірка запропонованих видань, де можна знайти все: і як гарно й стильно виглядати,  як вміло поєднувати одяг та прикраси, як додати шарму своєму образу і водночас почуватися невимушено. Знамениті дизайнери, модельєри і блогери радо поділилися своїми секретами))
жерело: novadoba.com.ua
© novadoba.com.ua

Глосарій моди: ілюстрації одягу українських дизайнерів / У. Бойко, Я. Подосєльнік ; іл. М. Суслова. -  Київ : Артбукс, 2017. - 60 с.

Ця  книжка розроблена спеціально для юних і захоплених модою дівчат, навчить розрізняти бомбер від анорака, допоможе сформувати свій стиль, під однією обкладинкою можна знайти словник модних термінів, інформацію про українських дизайнерів, а головне - захоплюючу книжку-гру, яка дозволить зібрати свій неповторний look! 

Караванська, Оксана. Стильна книжка для панянки / О. Караванська ; іл. А. Стефурак. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2015. - 143 с.

Як доречно вбратися на дискотеку, весілля, до школи, з чим носити вишиванку, і як використовувати правильно аксесуари? Чи мусять кольори торбинки та взуття бути ідентичними? Чи варто зловживати косметикою, якщо ти - дівчинка-підліток? На ці та інші дівочі запитання відомий модельєр Оксана Караванська дає відповіді у своїй "Стильній книжці для панянок". 

Туск, Катажина. Твій стиль / К. Туск. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2018. - 237 с.

Якщо навіть бігцем переглянути цю книжку, то можна збагнути, що вона своєю вишуканою естетикою та стриманим дизайном є дуже стильною, і в її скромній привабливості - ключ до віднаходження твого власного стилю. Будь стильною! Будь як Кася Туск! 

Ідеальна панночка : книга для сучасних дівчат / іл. Ю. Радич-Демидьонок. - Київ : Країна Мрій, 2014. - 416 с. 

Взірець досконалості - саме це означає слово "ідеал". Бути ідеальною ой як не просто, адже для цього треба повсякчас над собою працювати! Аби полегшити собі цю роботу, скористайтеся порадами з книжки, і бодай на крок наближтеся до свого ідеалу.

Кулахметова, Тетяна. Стильні штучки супердівчинки / Т. Кулахметова. - Київ : Махаон-Україна, 2008. - 128 с.

Як завжди виглядати на всі 100, не витрачаючи чималих коштів та значних зусиль, - про це у "Стильних штучках супердівчинки".
 
Цікавої вам подорожі у світі моди і краси!

 

1 коментар: