понеділок, 20 квітня 2015 р.

Бісер-ножиці-папір і... книжка!

Квіткові композиції та прикраси
 Як кажуть японці: "Краса квітки - в одній квітці". Квіти - символ продовження життя. 
В давнину вони також були символом різних чеснот і нерідко зображувалися на лицарських та королівських гербах. Тож берімо усі необхідні матеріали та ходімо виготовляти цих тендітних красунь! До речі, усі пропоновані книги ви знайдете в читальному залі 
Львівської обласної бібліотеки для дітей.

Квіти з гофрованого паперуТретьякова, Марина В. Квіти з гофрованого паперу. - Донецьк : СКІФ, 2012. - 64 с. : ілюстр., фотогр.
   Якщо у вас обмаль часу для догляду за живими квітами, то вам необхідні квіти, які не потребують постійної уваги, але красою не поступаються справжнім. Мова йде про квіти, виготовлені з гофрованого паперу. По-перше, цей матеріал здатний відтворювати фактуру пелюсток і листків. По-друге, для роботи з ним не потрібні особливі інструменти, тільки клей, ножиці, ну і, звичайно, поради автора книги «Квіти з гофрованого паперу».
Ви можете зробити кілька однакових квіток, точно дотримуючись тексту книги, або виготовити букет із квіток різних кольорів, як показано на головних фотографіях.
Квіти в техніці «квілінг»Моргунова, Клавдія П. Квіти в техніці "квілінг". - Донецьк : СКІФ, 2013. - 64 с. : фотогр.


Квіти з бісеру. Кімнатні й садові
Вірко, Олена. Квіти з бісеру : кімнатні й садові. - Донецьк : Скіф, 2010. - 64 с. : ілюстр. - (Бездротова техніка плетіння).
   Хотіли б створити в будинку атмосферу постійного свята, але не знаєте, як це зробити? Автор книги «Квіти з бісеру. Кімнатні й садові» готова навчити вас цього.
  Видання містить фотографії та поетапні інструкції для виготовлення квітів з бісеру. Виконавши кілька різних садових квітів, представлених у книзі, ви отримаєте розкішний букет, що прикрасить вашу домівку.




Прикраси з бісеру з елементами об'ємних квітівВірко, Олена. Прикраси з бісеру з елементами об'ємних квітів. - Донецьк : СКІФ, 2010. - 63 с. : фотогр., схеми.
   Рукам робота - душі радість. У виданні містяться кольорові схеми й фотографії процесу виготовлення різних кольє, браслетів і сережок.
  Завдяки  поетапним інструкціям ви без проблем виконаєте будь-який виріб, що вам подобається. Прикраси з бісеру  чекають на своїх чарівних власниць!

Немає коментарів:

Дописати коментар