пʼятницю, 27 березня 2015 р.

З бібліотеки - до кінотеатру: топ-3 найновіших екранізацій улюблених творів

Тепер - добірка не тільки для читання, а й для перегляду. Сьогодні до Вашої уваги пропоную 
топ-3 найновіших та найпопулярніших екранізацій відомих творів: 

Попелюшка 

Попелюшка

Cinderella
Рік: 2015
Країна: США
Режисери: Кеннет Брана
Студія: Walt Disney Pictures
Жанр: мелодрама


   Оновлена, але така ж світла, красива і казкова історія про Попелюшку. Коли батько Елли після смерті коханої дружини повторно одружився, то хотів, щоб його сім'я стала такою ж міцною і хорошою, як попередня. Але коли він помирає, дівчина розуміє, що її мачуха та зведені сестри - недоброзичливі й жорстокі. Чи можуть сприяти гарному настрою важка праця і погане ставлення? Але дівчина не опускає рук, адже вона дала обіцянку мамі, що, не дивлячись ні на що, завжди буде сміливою та доброю. Доленосна зустріч з Феєю, переодягнутою в жебрачку, дарує Еллі шанс побачити принца і потрапити на королівський  бал.

Пригоди Паддінгтона 

Пригоди Паддінгтона
Paddington
Рік: 2014
Країна: Великобританія, Франція
Режисери: Пол Кінг
Студія: Studio Canal
Жанр: комедія, сімейний

   
   Події фільму «Пригоди Паддінгтона» розпочинаються з того, що в Англію, на Паддінгтонський вокзал Лондона прибуває ведмежа  із далеких перуанських лісів. Дружна сім'я Браун вирішує взяти маленького ведмедика собі та називає його на честь залізничної станції Паддінгтоном. Такі справи обіцяють головному герою безхмарне існування на довгі роки, та все йде шкереберть. Зла працівниця музею (Ніколь Кідман) надумала зробити з ведмежати опудало!
   В основу фільму покладено серію книг про ведмедика, написаних англійським дитячим письменником Майклом Бондом. Починаючи з 1958 року і до наших днів, Бонд видає розповіді про цього героя. Книги перекладені на 31 мову та вийшли загальним накладом понад 25 мільйонів. До даного проекту Паддінгтон вже з’являвся на екрані – у мультсеріалі, знятому 1975 року. 

Хоббіт: битва п'яти воїнств

Постери: Фільм - Хоббіт: Битва п'яти воїнствОбложка альбома  «The Hobbit: The Battle of the Five Armies» (2014)

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Рік випуску: 2014
Країна: США
Режисер: Пітер Джексон
Студія: Warner Bros. Pictures
Жанр: фентезі, пригоди

   Після довгої та небезпечної подорожі тринадцять гномів і Хоббіт опинилися біля  захопленого драконом царства Еребор. Однак мета походу ще не досягнута, і Більбо Беггінсу рано збиратися додому, адже серце Торіна Дубощита не знайде спокій без світлого каменю Аркенстона, що дарує владу над народом гномів. Втім, не тільки гноми покладають надії на численні багатства Самотньої Гори.
   Ельфи і люди хочуть отримати свою частку ереборского золота, колись відібраного драконом Смогом. А поки що і ті, і інші прибувають до Гори. Мудрий Гендальф і його соратники зустрічають у фортеці Дол-Гулдур давнє могутнє зло, яке, як вони сподівалися, давним-давно покинуло Середзем'я. І з волі цього зла до Самотньої гори поспішає ще одна значна сила - армія лютих орків, ведених білим орком Азогом, давнім ворогом Торіна і всього його роду. Дуже скоро біля підніжжя Самотньої Гори вибухне запеклий бій п'яти воїнств, про який багато років потому народи Середзем'я будуть співати пісні і розповідати легенди.

1 коментар: