середа, 11 жовтня 2023 р.

Навіть найзаплутаніші справи вони розкривають запросто!

Друзі! Розповідатимемо вам про нові цікаві книжкові серії, які з’явилися у нашій книгозбірні. 
І на черзі у нас - д е т е к т и в и!

Можемо з упевненістю сказати, що серія «Детективний квест» (Видавничий Дім ШКОЛА, Харків) уже знайшла свого читача. Маємо чотири різні видання, і про них - детальніше:

Ганс Юрген Пресс «По гарячих слідах»
У цій захопливій книзі юним читачам як справжнім детективам буде цікаво з’ясувати: де злодій сховав прикраси, куди поділася професорська валіза, хто нишпорив уночі в наметі серед джунглів і хто такий Трипалий Джо? А також за допомогою головоломок, таємних послань, кросвордів з підказками вийти на слід злочинців.

Ганс Юрген Пресс «Пригоди «Чорної руки»: 60 детективних загадок»
Детективній агенції «Чорна рука» цілком до снаги з’ясувати, хто сховався в покинутому будинку і як знайти таємний хід, як розпізнати фальшиву купюру та розкрити багато інших загадок. Ця захоплива книга для справжніх юних детективів, які мріють розплутати клубок загадкових подій та вивести на чисту воду лиходіїв.
 
Юрг Обріст «Хто розплутає справу?: 6 детективних історій»
Шість великих детективних пригод. У кожній повнісінько загадок та головоломок: хто викрав діамант, хто зіпсував цирк, як злочинці замітають сліди? Знаменитим детективам Келле Нишперу та Ґітті Тямкер терміново потрібні помічники, аби швидше розплутати усі справи!

Юрг Обріст «Цілком очевидні справи»: 80 детективних загадок»
Ці історії захоплять уяву будь-кого та змусять розкривати злочини разом із двома уже знайомими нам детективам: Калле Нишпером та Ґіттою Тямкер. Вони працюють цілодобово, аби покласти край ремеслу всіляких негідників. Читаючи книжку, пильнуйте: тут повно шахрайських хитрощів!

Немає коментарів:

Дописати коментар