19 серпня відзначаємо День пасічника України — професійне свято бджолярів!
Мед споконвіку для українців - стратегічний продукт. Підраховано, що кожна сьома тонна світового меду — українська. Мед на столі — радість у господі, — так кажуть у народі. А ще:
Як мед – так і ложкою!
Мед їсти — у вулик лізти!
З розумним говорити, що мед пити.
Бджола їсти не просить, а мед носить.
З медом українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги.
Бджолиний світ — дивовижа, яку варто відкрити. Тож знайомтесь з енциклопедією «Усе про бджіл… і не тільки», де у легкій гумористичній формі розповідається про устрій бджолиного життя, процес виробництва меду, дізнайтесь таємницю "воскового палацу" — вулика, про властивості потужного антибіотика — прополісу та ще багато цікавих фактів із життя бджіл))
Немає коментарів:
Дописати коментар