понеділок, 28 листопада 2016 р.

Кілька ідей для зимового затишку в бібліотеці

  На що ми найперше звертаємо увагу, коли заходимо до когось у гості? Що допомагає нам скласти перше, неусвідомлене поки, враження про кожен будинок, в який ми приходимо? Правильно - те, яка панує в ньому атмосфера. Будь-яке помешкання, музей, бібліотека чи крамничка завжди викликає певні емоції та асоціації. Деякі будинки ніби кличуть завітати й залишитися якнайдовше, оточуючи нас теплом.
  Дуже важливо, щоб бібліотека (навіть домашня) була щасливим і радісним місцем, де можна відпочити, набути сил і позитивної енергії, відчути святковий настрій. Отож, починаймо його створювати! І в цьому нам допоможуть ось такі кумедні книжкові сніговики, ялинки та інші дрібнички.





Shelf Art: Turn books around to create a snowman ... save those matching black books for the hat ... and decorate!:

Book Snowman. Christmas:

Great Christmas idea for those of you with loads of books... You know who you…:





Library Pillar Decoration:

"Reading is Snow Much Fun!"  Go to http://www.flickr.com/photos/vblibrary/sets/72157632017250515/with/8188568483/ for downloadable/printable wording for this sign.:

4 коментарі:

  1. Коллеги-библиотекари, приглашаю к нам в гости - Блог "Новый год и Рождество в библиотеке" - идеи оформления прострарнства и просветительские мероприятия http://elkanovygod.blogspot.com.by/

    ВідповістиВидалити
  2. Класні ідеї, треба буде щось таке зробити у себе на роботі.

    ВідповістиВидалити