пʼятниця, 16 серпня 2024 р.

Смачна-пресмачна історія України

"Скільки б круасанів, піци, бургерів і картоплі фрі ми не з'їли б, рано чи пізно нам схочеться борщу і вареничків. Вчені називають це харчовими звичками. Я називаю це своє, рідненьке. І вважаю за необхідне досліджувати це рідненьке", - ділиться думками письменниця і фудблогерка Марія Сердюк у передмові до своєї книжки "Смачна історія України"
У цікавій доступній формі авторка розповідає дітям історію становлення української гастрономії, розкриває особливості кухні Галичини, Волині, Полісся та інших регіонів країни, ділиться секретами улюблених страв видатних українців, розказує про кулінарні фестивалі та конкурси, знайомить з культовими українськими стравами. А ще гастрономічна мапа України підкаже всі смачні місця нашої країни.
Це видання присвячене 30-й річниці Незалежності України, і є чудовою нагодою поглянути на Україну під новим кутом, зрозуміти наскільки унікальною і неповторною є українська кухня, яка поєднює розмаїття продуктів, страв та способи їх приготування. Смачного усім))



Немає коментарів:

Дописати коментар