середу, 12 травня 2021 р.

#КузькоКузякін

12 травня свій день народження святкує письменник Кузько Кузякін (Дмитро Кузьменко), який написав суперкласні книжки для дітей: «Зубасті задачки", "Росли груші на вербі", "Кожен може стати принцесою", "Кожен може поцілувати принцесу","Абобаль Ябобаль", "(Я*Трамвай+зоопарк)2", "Купи слона! або Маленькі  пригоди великої Софійки", "Біла трішки чорна-пречорна книжка", "Історії з чаюванням",«#щотакематематика?», "Другоасики з 2-А".
Кузько Кузякін уміє щиро дивувати своїх читачів, його зустрічі завжди цікаві та незабутні.

"Я не розділяю дітей і дорослих, бо вони для мене просто люди. Коли мене запрошують на презентацію книги, то всіх в аудиторії перетворюю на дітей", - поділився письменник. 

А про свою роботу над книгами каже так: "Керуюся внутрішнім своїм відчуттям, коли закінчую книгу або вона вже вийшла: чи віддав усе, що міг. Тобто має бути відчуття такого собі творчого безсилля. Книгою передовсім повинен бути задоволений автор, тоді її зрозуміють і читачі". 
Бажаємо успіху й натхнення автору та чекаємо на нові, не менш цікаві книги! А поки пропонуємо переглянути добірку видань Кузьки Кузякіна, які є у фонді Леотеки))



Немає коментарів:

Дописати коментар