понеділок, 21 травня 2018 р.

Загляни у віконця або книжечки із секретами

Агов, маленькі друзі, чи любите секрети? Тоді, ці книжечки саме для Вас! Вони не звичайні, а з віконцями, і їх є чимало у бібліотеці. Я ж відібрав найкращі. Отож, давайте разом зазирати у віконця і читати))

Брум, Дженні. Великий секрет Сови / Д. Брум ; пер. з англ. С. Орлової ; іл. В. Валенси. - Харків : Віват, 2017. - 14 с. : іл. - (Для найменших).
У Сови є великий секрет… Вона раненько встала і вирушила по магазинах. З початку відвідала кондитерську і магазин іграшок, далі зайшла по овочі та фрукти, і нарешті, подумала про музику і прикраси… Хто здогадався, що задумала сова?


Рут, Мартін. Маленькі дослідники. Моє дивовижне тіло / М. Рут, А. Сандерс ; пер. з англ. Л. Белея. - Київ : Книголав, 2017. - 16 с. : іл. - (Дитяча полиця).
Ця інтерактивна книга нараховує більше 50-ти маленьких "віконець-горталок". Відкриваючи їх, ти дізнаєшся багато нової цікавої інформації про свій організм: як працює твій мозок і які функції він виконує, що відбувається з їжею, яка потрапляє у животик, чому ми сміємося або плачемо, де "ховаються" підступні віруси і мікроби, і ще багато чого іншого.



Рут, Мартін. Маленькі дослідники. Світ тварин / М. Рут, А. Сандерс ; пер. з англ. Л. Белея. - Київ : Книголов, 2017. - 16 с. : іл. - (Дитяча полиця).

На сторінках цієї книжки ти знайдеш безліч цікавинок: про тварин-рекордсменів, їхні особливості та незвичайні вміння, про домашніх улюбленців і про диких звірів, які живуть у дуже різних умовах, про живих істот, що населяють найглибші частини океану, і навіть про рідкісні види тварин, яких треба оберігати. Окрім картонних віконець-відгорталок, що надають книжці ігрового формату, тут міститься багато яскравих ілюстрацій та пояснень.
Мумі-тролі. Чарівна книжка : із живими картинками : пер. з англ. / за мотивами історій Т. Янссон. - Київ : Махаон-Україна , 2012. - 13 с. : іл.
Видався чудовий день, і мумі-тролі приємно провели його на свіжому повітрі. Розгорни книжку та за допомогою чарівних живих картинок поглянь, як вони ловили рибу, купалися в річці, збирали ягоди, а ще гарно пообідали за родинним столом.

 
Лицарський замок : для дошк. віку / іл. і текст К. Трапп. - Київ : Казка, 2006. - 14 с. : іл. - (Малюкам) (Навіщо? Чому? Через що?).   
Як виглядали середньовічні замки? Де жила королівська родина? Як відбувався лицарський турнір? Як святкували різні події та свята?
Зазирни у книжку і отримай відповіді на всі запитання. А чарівні віконця допоможуть тобі у цьому, перетворюючи кожні сторінку видання на справжню подію.




Хто сховався? / іл. Гая Троутона. - Харків : Фактор, 2014. - 36 с. : іл.
"Яйце, в якому я сховався, - смарагдово-зеленого кольору. Воно лежить на сухій землі пустелі, переливаючись, немов дорогоцінний камінь. Коли я вилуплюсь, у мене будуть крила. І хоча моє тіло буде покрите пір'ям, літати я ніколи не зможу. Відгадай, хто я? "
Чи зможеш відгадати, хто сховався в яйці? Гарні малюнки і сторінки із сюрпризом допоможуть тобі у цьому. Вони познайомлять тебе із чудовим світом дикої природи, а ще ти дізнаєшся, які звірі та птахи з яких яєць вилуплюються. Тут представлено вісім яєць, і з кожного з'являються різні (часом несподівані!) дитинчата.



Динозаври. - Харків : Фактор : Pelican, 2012. - 13 с. : іл.
Ризикни відправитися у далеке минуле - і ти зустрінешся віч-на-віч із динозаврами! Відкриваючи замасковані віконця-сюрпризи із цікавими фактами, ти дізнаєшся багато незвичайного про життя цих дивовижних гігантів!








Едвардс, Герміона. Тварини = Animals / Г. Едвардс, К. Данлоп ; пер. з англ. М. Добоні. - Київ : Перо, 2010. - 11 с. : іл. - (Величезний світ).
Відкрий віконечко, покрути колесо, розглянь малюнки. Найцікавіші факти про царство тварин,  мешканців нашої планети, про їх дивовижні здібності, способи захисту і те, як вони піклуються про своїх дитинчат, - про все у цій книзі.

Едвардс, Герміона. Океан = Ocean / Г. Едвардс, Х. Рассел ; пер. з англ. М. Добоні. - Київ : Перо, 2010. - 11 с. : іл. - (Величезний світ).
Ця чудова інтерактивна книжка розповідає про таємниче життя океану та його мешканців. Поринь у захопливу подорож до коралових рифів, дізнайся про крижані острови - айсберги, познайомся із найвправнішими полярними мисливцями. Усі розгадки океану у цій книзі!





Страхітливі комахи. - Харків : Фактор : Pelican, 2012. - 13 с. : іл.
Придивись уважніше до дивного й неймовірного світу комах! На тебе чекають цікаві факти із життя хижих багатоніжок, липких слимаків, яскравих метеликів і мотилів, а ще ти довідаєшся як вміло маскуються паличники, богомоли і коники.

Немає коментарів:

Дописати коментар