вівторок, 24 січня 2017 р.

Що означає сон про бібліотеку


  Чи варто вірити снам? Чув таку думку, що у сни можна вірити, а ось сонникам краще не довіряти. І я, як справжній Бібліо-Граф, вирушив у сонниково-словникові пошуки.  Покладатися на ці відомості, чи ні — вирішувати вам. А я просто поділюся з вами знайденими тлумаченнями. Отже, до чого сниться бібліотека:

Сон, в якому побачите себе в бібліотеці — говорить про те, що ви не задоволені тим, як склалася певна життєва ситуація, і навіть більше - тими людьми, які є навколо. А ще у тому ж соннику є інше значення — можливо, у вас з'явиться зацікавленість історією, що буде поштовхом до вивчення і дослідження якихось її аспектів.
Сонник від А до Я

► Нерідко зміст або тема книги, яка сниться, здатні натякнути на характер майбутніх подій, проте тлумачити ці образи слід обережно, не забуваючи, що сон - це лише асоціативна підказка, а не точна інформація.

► Образ бібліотеки або книжкового прилавка уві сні часто є підказкою про те, що вам не вистачає певних знань. У такий період не варто нехтувати порадами фахівців і професіоналів. 
Сонник Дмитра та Надії Зими

  Якщо уві сні ви взяли в бібліотеці художню або пригодницьку книгу — це може означати, що у вас є передчуття якихось подій, які принесуть у ваше життя пожвавлення.

► Бачити в сні себе в бібліотеці — до вивчення і дослідження стародавніх звичаїв.

► Опинитися в бібліотеці без мети передвіщає те, що ваша поведінка введе в оману друзів.

Бути уві сні в бібліотеці — означає мати наяву хорошого наставника або переконати керівника, що ви спроможні зробити набагато більше, ніж він вважає.

Палаюча бібліотека — втрата компаньйонів, розлука з другом, духовна самотність. У такій бібліотеці перебувати, працювати — виникнення нових життєвих планів, потреба в пораді надійного друга.
Сонник XXI століття

Якщо приснилася бібліотека - це порада бути ощадливим.
Сонник: правдивий тлумач сновидінь Л. Мороз


► Опинитися в бібліотеці уві сні - знак того, що ви виявилися в скрутному стані й вам потрібна добра порада. Іноді такий сон пророкує вам нові корисні знайомства й зв'язки. 
Великий універсальний сонник О. Смурова

Працювати з книжками в бібліотеці - ви придбаєте доброзичливого наставника в життєвих справах. 

► Виявитися в бібліотеці випадково й шукати вихід - ви втратите авторитет в очах людей, з якими працюєте.
Правдиві сни - повний сонник

 Якщо ж по правді, то найбільш ймовірно, що якщо вам приснилась бібліотека, то просто потрібно її відвідати. Можна принести прочитану і взяти нову цікаву книжку, або ж прийти на зустріч із улюбленим письменником, чи долучитися до цікавого проекту або заняття. Тому не баріться. Чудового вам настрою!



2 коментарі: