четвер, 13 листопада 2014 р.

5 книжок від зірок



  Порада № 1: Дара Корній "Гонихмарник"


Учасниці гурту "Real O": "Книжка Дари Корній "Гонихмарник" неймовірно цікава, вона у нас ототожнюється з "Сутінками" Стефані Майєр – це фентезі, у якому зміксовані стихійні лиха і містичне кохання… Твір легко читається, але, напевно найбільший секрет успіху - у вишуканому стилі та насиченій, «смачній» мові. «Гонихмарник» нам дійсно сподобався: і якісно, і захоплююче і , мабуть, підходить для всіх поколінь." До речі, події роману розгортаються в сучасному Львові. 




Порада № 2: Макс Кідрук "Навіжені в Мексиці"



Телеведучий і актор Сергій Притула: "Читаючи «Навіжених» Макса Кідрука, я ловив себе на думці, що не розрізняю, де тут правда, а де вигадка. Молодий парубок має можливість подорожувати світом, описувати це все собі й читачам в задоволення… Чого ще бажати? Так тримати, Максе!"


Порада № 3: Джаклін Вілсон «У головній ролі Трейсі Бікер»


Письменник та перекладач Дмитро Кузьменко: "Найсильніше враження справила повість «У головній ролі Трейсі Бікер» Джаклін Вілсон — дуже тонке, ніжне і правдоподібне зображення проблем дівчинки із сиротинця. Мені здається, що Вілсон украй добре обізнана з психотерапією, бо її книжки містять багато класичних психотерапевтичних способів вирішення дитячих проблем. Показані ці способи дуже просто, невимушено, саме так, як слід для дітей. Хоча й дорослим теж варто читати ці книжки, оскільки наша пострадянська культура має серйозні прогалини у галузі психологічної освіти, особливо що стосується виховання дітей." 

Порада № 4: Лілі Хайд «Омріяний край»


Співачка Оля Полякова: "Думаю, вам сподобається роман Лілі Хайд «Омріяний край». Ця книжка дуже на часі, у ній йдеться про знедолений кримськотатарський народ. Нині імперія вдруге відібрала у нього батьківщину. А письменниця описала історію дівчинки, яка народилась у холодній країні. Та з дитинства чула від бабусь і дідусів розповіді про теплий, квітучий Крим. Про сонце, море, персикові садки. І ось дівчинка виросла, поїхала на землю пращурів. І зрозуміла, що раю тут уже нема…"

Певица Оля Полякова отдыхает в Эмиратах со всей семьей и без няни

Порада № 5: збірка «Декамерон. 10 українських прозаїків останніх десяти років»


Фоззі (Олександр Сидоренко), вокаліст гурту «Танок на Майдані Конґо»:
"Збірка «Декамерон. 10 українських прозаїків останніх десяти років» - щось на кшталт перших колекцій української музики на CD. Тобто, наше, а вже на CD, і можна якісно та й швидко зробити висновок. Тож, прочитавши «Декамерона» можна у стислому вигляді зрозуміти, що відбувається у тім укрліті. Декілька історій дійсно прекрасні. Їх спокійно можна кінематографувати, я вважаю. Тож, де Джеймс Камерон? Нехай засилає людей і починає перемовини."


1 коментар:

  1. Добрий день!

    Чи Ви знаете де я можу знайти ось цю книгу по психології Поповського?
    http://popovskyi.com.ua/ Дуже буду радий якщо дасте посилання на цю книжку в інтернеті. Чекаю на відповідь!

    ВідповістиВидалити